Osman Sinav sunar: Pars Narkoteror

21 Ocak 2008 Pazartesi

Osman Sınav, yeni dizisi "Pars - Narkoterör"de narkotik polisleri, terör örgütleri ve uyuşturucu kaçakçıları arasındaki üçgeni anlatıyor

Hikâyesi Osman Sınav ve Aybars Bora Kahyaoğlu tarafından yazılan "Pars - Narkoterör" başlıyor. Çekimlerine Van'da başlanan ve İstanbul'da devam eden dizinin yazım süreci yaklaşık üç ay sürdü. Müziklerini ise başta "Kurtlar Vadisi" olmak üzere pek çok dizinin müziklerine imza atan Gökhan Kırdar yaptı.
İstanbul Narkotik Şube Başkomiseri Şamil Baturay, birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile onun ailesini ziyaret için Van'a gittiğinde ise kendisini uyuşturucu baronlarının ortasında bulur.
Zülüf'ün ailesi uyuşturucu ticareti yapmaktadır. Bundan İstanbul Narkotik'te çalışmasına rağmen, Şamil'in de haberi yoktur.
Şamil ile Zülüf'ün aşkı, genç adamın jandarma binbaşı olan ağabeyinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit düşmesi üzerine daha da imkansız bir hal alır. Şamil, ulaştığı bazı bilgilerle intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

PARS NARKOTERÖR
Yapımcı: Singraf - Osman Sınav
Yönetmen: Metin Günay
Senaryo: Aybars Bora Kahyaoğlu
Görüntü Yönetmen: Tevfik Şenol
Müzik: Gökhan Kırdar
Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Şamil Baturay), Seda Bakan (Zülüf), Oğuz Galeli (Mert Karacabey), Nida Şafak (Asena Soydan), Atilla Olgaç (Mehdi), Leyla Bilginel (Süreya), Osman Soykut (Haydar), Müge Ulusoy (Minel Karacabey), Hüseyin Soysalan (Vahit Seyran), Erdal Cindoruk (Ziya Keskinoğlu), Rana Cabbar (Seyit Cevad)

0 comments: