Pars Narkoteror 16. Bolum Ozet

4 Mayıs 2008 Pazar

Teoman ve Barudi’nin Şamil’le tüm iletişimleri kopar. Barudi’nin Şamil’e ulaşmak için bir planı vardır ama Nezir’in kendilerine refakat etmesi için verdikleri adamla bu planı uygulamaları oldukça zor olacaktır. Çaresiz yola koyulurlar.

Şamil’se hala onların peşindedir. Teoman’la son kez irtibatta oldukları yere doğru yola çıkar. Şamil umudunu kestiği noktada onu Teoman’a ve toplantıya götürecek bir iz daha bulur.

Haldi, Barudi’nin de arasında olduğu ağalara örgütten edindiği mevkiyi ve bu mevkiden aldığı güçle meclisi fesh ettiğini açıklar. Tüm ağalar şaşkındır, çünkü Haldi’nin bundan sonra neler yapabileceğini hiç biri kestiremez.

Operasyon odasında Şamil’in gidişini çaresiz izleyen Zülüf dayanamaz ve durumu Müdür’e bildirir. Narkotik tüm ekipleriyle toplantıyı basmaya hazırdır.

İhanet bir kez daha kendini gösterir, Narkotik’teki köstebek Güvercin’e haber uçurmuştur. Şamil toplantı mekanına doğru ilerlerken Güvercin’in onu durdurması için yolladığı adamlarla karşılaşır.

Şamil bu engeli aşmaya çalışırken Teoman canını kurtarmaya çalışır. Ağaların tüm korumalarını ortadan kaldıran Nezir ve adamları şimdi Teoman’ın peşindedir.

0 comments: