Pars Narkoteror 15. Bolum Ozet

28 Nisan 2008 Pazartesi

Cesim’in lokantasındaki çatışmayla Mehdi’nin kaçmasına engel olamayan Şamil onların peşinden yola çıkıyor. Takip zorlu ve tehlikeli olsa da Şamil vazgeçmeden Mehdi’nin peşinden gidiyor.

Babasını kaybetmenin ve başka bir şehre yerleşmenin bunalımı Sinem’i yanlış yolların başına getiriyor. Yanlışını gören Azad oluyor. Azad, Şamil ile Sinem arasında kalıyor.

Şamil, Vahit Seyran’ı ifade vermesi için Narkotik Şube’ye getirtiyor. Ancak bu olay Zülüf’le Şamil’in ilişkilerinin biraz daha gerilmelerine sebep oluyor.

Meclisin içindeki yeni ittifak, gücünü artırmak için yeni yollara yöneliyor. Kozları, örgüte karşı Barzan evi. Barudi, Urfalı ve Karadenizli’den oluşan ittifak, kuzey hattından sonra güney limanları için Mersinli’ye ortaklık teklif ediyor.

Mehdi tüm ağaların yerine oynuyor. Cesim’i, meclise karşı maşa olarak kullanıyor. Ağalar Cesim’den gelen ani haberle toplantı için, Mehdi’nin karargâhına doğru yola çıkıyor.

Teoman ve Barudî de bu toplantıya katılmak için yolda… Onlar olabilecekleri göremiyor ama Şamil görüyor: hayatları tehlikede…

0 comments: