Pars Narkoteror 10. Bolum izle

25 Mart 2008 Salı

Pars Narkoteror 10. Bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Pars Narkoteror 10. Bolum Fragman

22 Mart 2008 Cumartesi

Pars Narkoterör 10. bölüm fragmanını sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Pars Narkoteror 10. Bolum Ozet



Şamil ve Zülüf… Bu kez aşkları değil, onlar bir sınavdan geçiyor. İki genç polis geçmişleri yüzünden zor durumda. İkisi de köprüleri atma noktasında. Tutunacakları tek dal, birbirlerine olan aşkları…

Şamil şebekeyle olan savaşını sürdürüyor. Elindeki en büyük kozla, Barudi’yle yoluna devam ediyor. Meclisi dağıtacak fırtına, kopmaya hazırlanıyor.

Mehdi yine boş durmuyor. Bir yandan elini güçlendiriyor, bir yandan eylem planını belirliyor… En iyi savunmanın saldırı olduğunu biliyor, Şamil’in üstüne gitmeye karar veriyor. Hedefi yine küçük değil, Mehdi, Şamil’in ölüm emrini veriyor.

Pars Narkoteror 9. Bolum izle

17 Mart 2008 Pazartesi

Pars Narkoteror 9. Bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

'Biz insan öldürmüyoruz, izleyicinin düşünmesini sağlıyoruz'



Oynadığı sert rollerin üstesinden başarıyla gelen Atilla Olgaç, Show TV'de pazartesi günleri yayınlanan 'Pars Narkoterör'de Mehdi'yi(Haldi) oynuyor on bölümdür.

İran'dan Türkiye'ye giriş yapan uyuşturucuya yön veren bir baron o. Kızının narkotik polisi olması bile umrunda değil; tek derdi kazanacağı milyon dolarlar. Kötü bir karakteri canlandırsa da yaptığı işten mutlu Olgaç. "Bunu birilerinin oynaması ve kötünün insanlara gösterilmesi lazım." diyor. Pars Narkoterör'ün uyuşturucu ticaretini deşifre etmek gibi bir misyonu olduğunu da düşünen oyuncu, dizinin diyaloglara boğulduğu eleştirilerine katılmıyor: "Belki sürekli kan gövdeyi götürmüyor, izleyicinin böyle bir beklentisi olabilir; ancak bizim dizimiz insanları düşündürmeye, onlara doğru yolu göstermeye yönelik. Bu diziyi Kurtlar Vadisi ile karşılaştırıyorlar. Biz insan öldürmüyoruz, izleyicinin düşünmesini sağlıyoruz. Geçenlerde emniyet 13 ton eroin yakaladı. Bunlar önemli şeyler. Okul önlerindeki uyuşturucunun nasıl geldiğini anlatıyoruz izleyiciye." Her yıl 18 Mart'ta Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde gündeme gelen 'Bizim neden bir Çanakkele filmimiz yok?' sorusuna da değinen Olgaç, "Ben oyuncuyum, ama bunu yapımcıların düşünmesi lazım. Bu konuda bir eksiklik olduğuna katılıyorum. Çok iyi bir Çanakkale filmi mutlaka çekilmeli." diyor.

Pars Narkoteror 9. Bolum Fragman

15 Mart 2008 Cumartesi

Pars Narkoterör 9. bölüm fragmanını sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.





Pars Narkoteror 9. Bolum Ozet



Şamil her şeyi göze alarak takibi sürdürüyor. Abisinin ölümü ile ilgili en önemli ipucunun peşindeki tek kişi olmadığının farkında… Ancak bu kez kaybetmeye niyeti yok.

Şamil Hıncal’ın dirisinin peşinde. Ancak Mehdi kararlı; Hıncal Şamil’in eline sağ geçmemeli. Mehdi Hıncal’ı ortadan kaldırmak için bütün kozlarını oynuyor. Bu seferki hamle hiç kimsenin beklemediği bir sonuca neden oluyor. Şamil ağabeyinin katiline ilk kez bu kadar yaklaşıyor.

Mehdi binbir türlü oyunla Şamil’i çaresiz bırakmaya çalışsa da Şamil bu kez tedbirli davranıyor ve Mehdi’nin tüm oyunlarını bozuyor.

Mehdi engelinden geçtiğinde Şamil’in yolundaki taş Mert oluyor. Hesaplar karışıyor ve işler hiç kimsenin planlandığı gibi gitmiyor. Şamil’in eli kolu bağlı…Kendisinden beklenmeyecek kadar öfkeyle bileniyor.

Tüm olanların ortasında Zülüf başka bir tehditle karşı karşıya kalıyor; eski, bildik, her gün büyüyen bir tehditle…. Nezir’le…

Osman Sınav'a ödül verilmeli



Osman Sınav'ın dizilerini bu sütunlarda pek çok kez fazla şiddet içerdiği için kıyasıya eleştirdim. Kimi zaman da gerçek gündemden haber damıttığı için alkışladım. Bugün sıra yine övgüde... Sınav'ın son dizisi Pars: Narkoterör'ü izlerken fon olarak yine en güzel halk türkülerinin kullanıldığını fark ettim. Sınav, daha önce de dizileri aracılığıyla hayatında bir kez bile türkü dinlememiş gençlerin kulağına halk ezgilerimizi değdirmeyi başarmıştı. Örneğin Kurtlar Vadisi sayesinde pek çok türkü yeniden popüler hale gelmişti. Deli Yürek'te de benzer fon müzikleri kullanılmıştı. Kapıları Açmak dizisinde hem ebru sanatının tanıtılması sağlanmış hem de Türk Sanat Müziği'nin en güzel motiflerinden biri olan "gazeller" gündeme getirilmişti. Bir başka Osman Sınav dizisi Pusat'ta ise Türk Halk Müziği ile son yılların popüler müzik akımı Rap arasında son derece etkileyici bir köprü kurulmuştu. Acı Hayat da Türk Müziği'nin sıkça fon olarak kullanıldığı yerli dizilerden biri olmuştu. Ben Kültür Bakanlığı'nın, konservatuar yöneticilerinin ya da folklor derneklerinin yerinde olsam, Osman Sınav'ı Türk Halk Müziği'nin tanınıp, yaygınlaşmasına sağladığı katkıdan ötürü bir ödülle onurlandırırdım.

Pars Narkoteror 8. Bolum izle

10 Mart 2008 Pazartesi

Pars Narkoteror 8. Bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Pars Narkoteror 8. Bolum Fragman

8 Mart 2008 Cumartesi

Pars Narkoterör 8. bölüm fragmanını sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.




Büyük ekran izleyin

Pars Narkoteror 8. Bolum Ozet



Şamil Vahit’le yüzleşir… Vahit, tedirgin… Hiç beklemediği tepkiyi ustalıklı bir manevrayla savuşturur. Ancak bu manevra Zülüf ve Şamil’in aşkını vurur…

Şamil meclisin birliğini bozacak oyunu adım adım kuruyor, ağaları karşı karşıya getiriyor. Ağalar, çıkarları için “sulh”u gözden çıkarmaya hazırlanıyor…

Mehdi oyununu sürdürüyor, Urfalı’ya karşı hamlelerine ara vermiyor. Bir kez daha, Zülüf’le Urfalı’nın üzerine gidiyor. Zülüf her şeyden habersiz…

Şamil bir kez daha Hıncal’ın karşısında.. Avına bir pençe mesafesinde.. Ancak Hıncal’ın peşindeki tek avcı Şamil değil…

Pars Narkoteror 7. Bolum izle

3 Mart 2008 Pazartesi

Pars Narkoteror 7. Bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.